aA
Vienas JAV Kanzaso valstijos policijos pareigūnas skubiai sureagavo į pranešimą apie staiga viename prekybos centre sunegalavusią moterį.
Andy Blackas
Andy Blackas
© Socialinio tinklo nuotr.

Įvykio vietoje daryta policininko nuotrauka sparčiai užkariauja internetą ir tirpdo net labiausiai sudiržusiais širdis, skelbia „The Independent“.

Policijos pareigūnai neretai kritikuojami dėl prastai atliekamų pareigų, tačiau pareigūnas Andy Blackas neabejotinai prisidės prie policijos pareigūnų įvaizdžio gerinimo.

Į prekybos centrą atvykęs policijos pareigūnas išvydo po ūmaus priepuolio atsigaunančią moterį, tačiau ji, prie krūtinės glausdama savo kūdikį, vis dar smarkiai drebėjo, skelbia „Fox 4“.


A.Blackas moters paklausė, ar negalėtų, kol moteris ir jos vyras kalbasi su atvykusiais greitosios pagalbos medikais, palaikyti kūdikį.

Kai pareigūnas paėmė mažylę, ji pradėjo verkti. Kaip bet kuris geras senelis (pareigūnas turi net 14 anūkų), A. Blackas greitai susizgribo, ką reikia daryti – netrukus mažylė jau godžiai gėrė iš buteliuko.

Kūdikį maitinantį pareigūną nufotografavusi menininkė Jilli Nel sako: „Tai buvo taip jautru, kad negalėjau praeiti pro šalį, todėl sustojau ir pakalbinau policininką. Tokių dalykų žmonės dažniausiai nepamato, todėl nufotografavau šį kuklų didvyrį, neabejotinai padariusį daugiau nei numato pareigos“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.