aA
Net ir visko matę Valbžycho miesto Žemutinės Silezijos vaivadijoje (Lenkija) prokurorai iš nuostabos ir pasibaisėjimo negali suprasti, kaip 62 metų žmogus galėjo taip tyčiotis iš savo artimųjų, rašo TVN24.
Tėvas kankino visą šeimą ir 10 metų žagino savo dukrą
© Shutterstock nuotr.

Jam pateiktas kaltinimas dėl žmonos ir savo keturių vaikų kankinimo. Tyrimo metu paaiškėjo, kad šeimos galva beveik 10 metų seksualiai išnaudojo savo 11-metę dukrą, žiniasklaidai sakė Svidnicos prokuratūros atstovė spaudai Ewa Scierzynska.

Tardytojams pavyko nustatyti, jog šeimos drama tęsėsi nuo 2006 iki 2014 metų. Išaiškinti tai padėjo socialinė darbuotoja, kuri turėjo globoti šią šeimą. Tai, ką ji išgirdo iš pačių namiškių ir kaimynų, moteriai sukėlė šoką. Ji iš karto kreipėsi į prokuratūrą, kuri po dviejų dienų pradėjo tyrimą ir suėmė šeimos kankintoją.

Paaiškėjo, jog 62 metų vyriškis savo namiškius kankino ne tik psichiškai, bet ir fiziškai. Jis žmonai ir vaikams negailėjo vulgarių žodžių, juos mušė, už bausmę pakabindavo ant šaldytuvo spyną ir namiškius "auklėjo" badavimu. Tardymo metu nustatyta, jog beveik 10 metų tėvas žagino savo vyriausiąją dukrą (kai jis pradėjo tai daryti, dukrai buvo vos 11 metų).

Jam gresia nuo 3 iki 15 metų kalėjimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.