aA
Ankstyvą šeštadienio, birželio 6 d., rytą kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai sustabdė automobilį „Peugeot 406", kurio vairuotojas atrodė įtartinai.
Iš 18-mečio „kelių gaidelio“ jau konfiskuoti du automobiliai
© Policijos departamento nuotr.

Policininkai alkotesteriu patikrino prie vairo buvusį, alkoholiu dvokiantį jaunuolį, jam buvo nustatytas 1,34 promilės girtumas, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.

„Peugeot 406" vairavęs jaunas vyras nepateikė jokių dokumentų, tačiau pareigūnai nustatė, kad prie vairo buvęs 18-metis jau seniai žinomas policijai. Teisės vairuoti neturintis jaunas vyras ne pirmą kartą sulaikytas vairuojantis neblaivus, iš jo konfiskuoti du automobiliai, paskirtos tūkstantinės baudos. Bet ir tai neatgrasė kelių chuligano nuo techniškai netvarkingo, neapdrausto automobilio vairavimo.

Pareigūnams, rašant administracinio teisės pažeidimo protokolą, jaunas kelių chuliganas pradėjo siūlyti kyšį. Įvairų piniginį atlygį už tai, kad jo pažeidimas nebūtų tinkamai įformintas, o pats vairuotojas būtų paleistas, siūlantį 18-metį Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai kelis kartus įspėjo, kad bandymas papirkti policijos pareigūnus užtraukia baudžiamąją atsakomybę. Įspėjimai nenuramino neblaivaus jaunuolio, kuris vis aiškino, kad netrukus atvažiuos draugas ir atveš 200 eurų.

Bandymas papirkti policijos pareigūnus buvo įformintas, jaunam kelių „gaideliui“ teks stoti prieš teismą ne tik tai dėl padarytų administracinių teisės pažeidimų, bet ir dėl bandymo papirkti policijos pareigūnus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.