aA
Lietuvos mobiliojo ryšio bendrovė “Bitė GSM” šiandien paskelbė apie rimtus ketinimus įsitvirtinti Lietuvos interneto rinkoje.
Naujas “Bitės GSM” interneto portalas www.banga.lt ateityje taps kompanijos elektroninės ir mobiliosios komercijos projektų pagrindu. Portalas pavadintas taip pat, kaip “Bitės GSM” teikiama interneto paslauga.

Pasak “Bitės GSM” pardavimų ir marketingo departamento direktoriaus Pauliaus Kibišos, naujų lietuviškų interneto portalų atsiradimas prisideda prie vis spartėjančios Lietuvos interneto rinkos plėtros.

“Interneto paslauga “Banga” daugiau orientuota į smulkias ir vidutines įmones bei privačius vartotojus, - teigė P.Kibiša. – Tuo tarpu internetinis portalas turėtų apimti gerokai didesnę vartotojų dalį.”

“Lietuvos telekomunikacijų bendrovių ateitis stipriai priklausys nuo sugebėjimų pateikti tinkamiausius mobiliojo ryšio bei interneto integravimo sprendimus, - teigė P.Kibiša. – Interneto paslaugos “Banga” ir portalo įdiegimas yra svarbūs žingsniai formuojant kompanijos strategiją.”

Iš viso į interneto projektą “Bitė GSM” jau yra investavusi per 2 mln. litų. Praėjusį mėnesį vartotojams buvo pasiūlyta ir itin spartaus duomenų perdavimo per mobilųjį ryšį HSCSD (Hihg Speed Circuit Switched Data) paslauga.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.