aA
Centro sąjunga sunerimo dėl artimiausių partnerių - Lietuvos liberalų sąjungos parlamentinės frakcijos skilimo ir būgštauja, kad ši nesantarvė neperaugtų į visos Liberalų sąjungos skilimą.Penktadienį Rolandas Paksas ir jo šalininkai - iš viso 11 Seimo narių - dėl vidinių rietenų išstojo iš Seimo liberalų frakcijos.
Kęstutis Glaveckas
Kęstutis Glaveckas
"Nesutarimai bent vienoje iš centro - dešiniajai atstovaujančių partijų neabejotinai turi neigiamos įtakos visoms šios krypties partijoms, nes tik vieningas darbas, susitelkimas bei savitarpio supratimas gali lemti centro - dešinės bloko partijų idėjų palaikymą Lietuvos žmonių akyse", - sako Centro sąjungos pirmininkas Kęstutis Glaveckas.

Centristai kviečia liberalus pamiršti vidines rietenas, nesutarimus ir nesusipratimus bei susitelkti bendram darbui tam, kad būtų skleidžiamos centro - dešinės politikos idėjos šalyje ir kad jos su Lietuvos žmonių pritarimu būtų sėkmingai įgyvendinamos.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.