aA
Vienas Amerikos fermeris savo karvidėje įrengė vandens lovas. Taip jis tikisi padidinti išmilžį - jo manymu, žalųjų komfortas tiesiogiai susijęs su duodamo pieno kiekiu. Džono Maršmano fermoje Sirakūzuose banda gyvena kaip Dievo užantyje. Neseniai fermeriui šovė į galvą mintis įrengti savo mylimoms karvutėms minkštus guolius. Jis nupirko 75 specialiai karvėms pritaikytus vandens čiužinius.
Karvės
Kaip sako Džonas Maršmanas, karvės duoda daugiau pieno, jei būna gerai pailsėjusios, o geriausias poilsis - tai relaksacija ant vandens čiužinio.

Kaip nebūtų keista, tokia terapija duoda vaisių. Ant vandens čiužinių miegojusios karvės tikrai ėmė duoti daugiau pieno ir komfortas joms labai patinka. Kai viena karvė pakyla iš savo vietos, ant čiužinio tuojau gulasi kita. Kaip sakoma, šventa vieta tuščia nebūna.

Kol kas ne visos Dž.Maršmano karvės turi po personalinį čiužinį, todėl kartais prie vandens lovos susidaro eilė. Fermeris sako, kad karvė, kaip ir bet kuris gyvas daiktas greitai pripranta prie gero. Tad visai nereikia stebėtis, kad žalosios taip pamėgo savo naująsias lovas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.