aA
Lietuvos respublikonų partijos kandidatui į Seimą, Lietuvos įgaliotųjų asmenų atstovų brolijos bei buvusiam Lietuvių nacionalsocialinės partijos nariui, medžiotojui mėgėjui ir inžinieriumi save vadinančiam Edvardui Bronislovui Keršiui kol kas nenustatyti tipai tamsioje daugiaaukščio namo laiptinėje visiškai suplėšė kelnes.
Plėšikams pasipriešinęs respublikonas "svolačiams" į veidus išpurškė visą ašarinių dujų, skirtų šunims tramdyti, flakoną. Nors pats kandidatas į Lietuvos parlamentą nemano, kad tai galėjo padaryti jo politiniai oponentai, tačiau šį žiaurų atvejį vadino nedoru.

Patyręs tokią neteisybę kandidatas į Seimą E.B.Keršys rugsėjo 13 dieną kreipėsi į Kauno centro policijos komisariatą.

Pareigūnams pateiktame pareiškime jis teigė, jog rugsėjo 12-ąją, apie 20 valandą 30 minučių, Puodžių gatvės 7 namo laiptinėje skirtingose koridoriaus vietose stovėjo 3 vidutinio amžiaus vyrai. Tai namo grįžtančiam respublikonui sukėlė įtarimą, todėl ilgai nelaukęs jis išsitraukė dujų balionėlį. Vienas vyrukas paklausė, kur gyvena Greta Vitkauskaitė ir kas toks esąs pats E.B.Keršys. Kai kandidatas į Seimą pasakė, jog jis yra minėtos moters patėvis, du nenaudėliai prišoko prie jo, "parvertė ir apspardė".

"Laikinoji sostinė"