aA
Penktadienį Vilniaus Rotušėje sostinės meras Rolandas Paksas apdovanojo balkonų ir aplinkos konkurso "Žydintis Vilnius" nugalėtojus. Visą vasarą trukusio konkurso tikslas - skatinti vilniečius tvarkyti savo aplinką, kad Vilnius būtų patrauklus ne tik architektūra, bet ir želdynais.
Katedra
Katedra
© DELFI
Gyvenamųjų namų balkonų konkurse nugalėjo Lolita ir Algirdas Vileikiai iš Smėlio gatvės . Antroji vieta atiteko Alvidui Songailai iš Totorių gatvės, trečioji - Juozui Sirusui iš Žemynos gatvės.

Organizacijų kategorijoje gražiausiais balkonais pripažinti "Stiklių" restorano balkonai. Antroji vieta atiteko bendrovei "Minolta", trečioji - kavos ir arbatos namams "Presto".

Vilniaus miesto mero padėkos diplomai bus įteikti "Ekskomisarų biurui", viešbučiui "Žaliasis tiltas", taip pat sodybų ir kiemų konkurse pirmąją vietą iškovojusiems Ritai ir Rimantui Aliukoniams iš Sangrūdos gatvės.

Organizacijų teritorijų tvarkymo konkurse pirma vieta atiteko Vilniaus universiteto Santariškių ligoninei, antroji vieta - specialiosios paskirties bendrovei "Vilniaus vandenys".

Trečiąja vieta pasidalino vaikų darželis "Strazdelis", Lietuvos jaunųjų gamtininkų centras bei bendrovė "Geoinfoservisas".

Taip pat bus apdovanoti daugiabučių namų konkurse nugalėję sostinės gyventojai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.