aA
Indonezijoje namų tarnaitė iš savo apatinių kelnaičių ir tualete pasemto vandens išvirė sriubą, kuri neva turėjo padėti užkerėti jos šeimininką. Merginos darbdavys, jo motina, žmona ir sūnus net neįtardami, kaip ta sriuba buvo išvirta, skanavo ją kelias dienas. Viskas paaiškėjo tik tada, kai namų šeimininkas peržiūrėjo virtuvėje įrengtos kameros įrašą.
Vyrui įtarimą sukėlė tai, jog tarnaitė prieš ruošdama valgį nuėjo į tualetą su puodu ir keptuve.

“Iš pradžių net neįtariau, ką ji rezga. Kitą dieną strateginėje virtuvės vietoje iš naujo įtaisiau slaptą kamerą, kurios dėka norėjau išsiaiškinti, kas vyksta, - pasakojo jis. - Žiūrėdamas įrašą, išvydau, kad sriubą ji virė iš vandens, pasemto tualete. Aš pakviečiau ją pasiaiškinti, tačiau ji man atkakliai nesakė teisybės. Tik pagrasinus, jog apie viską pranešiu policijai, ji prisipažino, jog tai padaryti ją įkalbėjo žiniuonis iš jos gimtojo miestelio”.

“Jis pasakė merginai, kad išvirusi sriubą iš vandens, kuriuose prieš tai bus išmirkyti jos apatiniai, ji užkerės mane”, - tvirtino jis.

Pasak tarnaitės, palenkti į savo šeimininko širdį jai turėjo padėti ir muilas.

“Išgirdęs jos prisipažinimą, aš apsivėmiau, nes prieš tai net dvi dienas aš, mano žmona, motina ir sūnus valgėme šią sriubą”, - prisipažino vyras.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.