aA
Pas bažnyčioje laukusį jaunąjį atvykus net dviem nuotakoms, Kenijoje vykusi vedybų ceremonija tapo tikru chaosu. Abi ištekėti pasiryžusios nuotakos į bažnyčią atvyko su savo pamergėmis, giminaičiais bei draugais. Vietos pastoriui nusprendus pradėti vedybų ceremoniją, tarp abi nuotakas atlydėjusių grupių kilo muštynės.
Vestuvių žiedas
Vestuvių žiedas
Ne juokais susikibusius vestuvių dalyvius išskyrė maždaug po pusvalandžio atvykę policijos pareigūnai, o pati ceremonija buvo atšaukta.

Jaunikis Peteris Malaembiye jau buvo pasirengęs vesti Lilianą Anyango, kai įpykęs kitos nuotakos, Esther Atieno, draugas ėmė garsiai protestuoti.

Pasipiktinęs jaunikis čiupo šalia stovėjusią kėdę ir trenkė ja protestuojančiam jaunuoliui per galvą. Netrukus bažnyčioje kilo aršios muštynės, kurias numalšinti pavyko tik pareigūnams.

Jaunikis prisipažino prieš kelis metus draugavęs su E.Atieno, kai “ji susilaukė vaikelio”, tačiau tvirtino niekada nežadėjęs jos vesti.

Pastoriaus teigimu, jaunikis turėjo išspręsti visas savo problemas prieš ateidamas į bažnyčią.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.