aA
Marijampolės policijos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė tris jaunuolius, kurie įtariami įvykdę Suvalkijoje dar neregėtą nusikaltimą.
Neregėtas pagrobimas Marijampolėje: turėjau užpuolikus vežioti po miestą
© Skaitytojo nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, apie 3.20 val., Mokolų kaime gyvenantis 20 metų vaikinas pranešė, kad į prie pramogų centro stovėjusį jo automobilį „BMW 530D“ savavališkai įsėdo penki asmenys.

Nukentėjusysis teigė, kad nepažįstamieji liepė juos pavežioti po Marijampolę.

Išsigandęs vairuotojas vykdė jų reikalavimus, tačiau vėliau Marijampolėje, ties Atgimimo-Užtvankos g. sankirta, buvo sumuštas. „Šie vyrai mane išstūmė iš automobilio ir nuvažiavo“, - pareigūnams nurodė jis.

Pasak policijos, nukentėjusysis dėl sumušimų į medicinos įstaigą nesikreipė.

Tirdami šį įvykį pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė tris vyrus – visi jie buvo neblaivūs. 22 metų vyrui buvo nustatytas 2,38 prom., 33 metų – 1,82 prom., o 38 metų vyrui – 1,73 prom. alkoholio girtumas.

Pagrobtą automobilį policija surado Kalvarijoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.