aA
Gali pasirodyti, kad tai buvo netikėta kalėdinė dovana Honkongo gyventojams, kai vienoje judriausių miesto gatvių staiga pasipylė pinigų banknotai. Avarija įvyko šv. Kalėdų išvakarėse, praneša euronews.com.
Honkongas
Honkongas
© Reuters/Scanpix

Policija ragino praeivius, kurie matė incidentą ir pradėjo krautis pinigus į kišenes, tuoj pat nustoti rinkti pinigus, nes tai yra „rimtas nusikaltimas“.

Vis dėlto, „NYtimes“ nurodo, kad ne visiems pavyko išlaikyti „gerumo testą“ artėjant Kalėdoms.

Po incidento pasigesta daugiau nei 2 mln. dolerių (daugiau nei 5 mln. litų).

„Kiekvienas, kuris pasisavino pinigus, privalo kuo skubiau juos grąžinti policijai“,- kalbėjo vietos policijos pareigūnas Wan-Siu-hong. „Kitaip jie gali būti apkaltinti vagyste“,- pridūrė pareigūnas.

Incidento vietoje buvęs praeivis teigė, kad daugelis „tiesiog susirinko pinigus ir pabėgo“. Vis dar aiškinamasi, kaip pinigai iš sunkvežimio buvo išbarstyti, tačiau, manoma, kad jie paprasčiausiai buvo išmesti.

Iš viso sunkvežimis, gabenęs pinigus, judriame kelyje pametė 35 mln. Honkongo dolerių (daugiau nei 10 mln. Lt.).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.