aA
Kai savo ketinimų nepavyksta įgyvendinti smurtu, belieka ištraukti piniginę. Tokia logika vadovavosi du jauni vyrai iš Žemaitijos.
Klaidos, už kurias teks atsakyti: manė, kad sumušti pareigūnai atleis už pinigus
© Shutterstock nuotr.

Joniškio policija praneša, kad sekmadienio vakarą pareigūnai, reaguodami į pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje, atvyko į Jonaičių kaimą. Čia policininkai ketino sulaikyti du neblaivius vyrus, tačiau šie nutarė pademonstruoti savo jėgą.

Anot policijos, 39 ir 26 metų vyrai nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų, vengė sulaikymo, o vienas jų policininkui kumščiu smogė į veidą bei koja spyrė į krūtinę. Grumtynių metu policijos vyriausiajam patruliui taip pat buvo suplėšyta tarnybinė uniforma.

Kai įsisiautėję vyrai pagaliau buvo surakinti antrankiais ir pasodinti į tarnybinį policijos automobilį, jie nutarė, kad gali išsipirkti nuo gresiančių nemalonų – vienas jų patruliams pasiūlė 200 litų kyšį.

Toks pasiūlymas vyrui pridarė dar didesnių bėdų – jam teks atsakyti ne tik dėl pareigūnų reikalavimų nevykdymo, bet ir dėl bandymo papirkti teisėsaugos pareigūnus. Abu įtariamieji buvo uždaryti į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.