aA
Ketvirtadalis interneto apklausos respondentų prisipažino, jog po Kalėdų vakarėlio jie yra mylėjęsi automobilių stovėjimo aikštelėje. Interneto kompanija “MSN Carview” paprašė žmonių užpildyti anketą apie savo seksualinį gyvenimą ir sulaukė 38 tūkst. atsakymų.
Seksas
Kompanijos teigimu, 84% respondentų teigė reguliariai besimylintys automobiliuose. Beveik kas penkta Češyro gyventoja tvirtino, jog seksu automobilyje užsiima mažiausiai vieną kartą per mėnesį arba kiek įmanoma dažniau.

Tuo tarpu 22% moterų iš Niukastlo sakė turėjusios intymių santykių ir ant galinės taksi sėdynės. Beveik kas penktas britas prisipažino, jo sekso mašinoje metu buvo susižeidęs.

“Buvo maloniai nustebintas, kad tiek žmonių panoro dalyvauto mūsų apklausoje, - teigė kompanijos darbuotojas Andrew Warneris. – Atrodo, jiems labai patiko dalintis įspūdžiais apie savo seksualinį patirtį automobiliuose”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.