Oro bendrovė praneša, kad Lietuvos ir Nyderlandų sostines sujungs trijų tiesioginių skrydžių per savaitę reisu, pradedamu vykdyti ketvirtadienį.

„Kas trečiam, skrendančiam į Amsterdamą, ši kryptis yra tarpinė stotelė pasiekti tolimesnius pasaulio kampelius. Naujasis skrydžių maršrutas padės pagerinti susisiekimą su viso pasaulio miestais bei sustiprinti „airBaltic“ ryšį su didžiaisiais Europos miestais“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.

Iki šiol „airBaltic“ keleiviai galėjo rinktis tiesioginį skrydį į Amsterdamą tik iš Rygos.

Nuo spalio 30 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Vilniaus oro uosto į Nyderlandų sostinę Amsterdamą skraidins tris kartus per savaitę lėktuvu „Boeing 737“. Lėktuvo bilietas į abi puses kainuos nuo 171,40 litų (49 eurų), įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

Baltijos šalių oro bendrovė skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Artimųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)