aA
Baltarusijos Valkavisko miesto gyventojas buvo toks girtas, kad negali prisiminti nei dienos, nei laiko, kada trys nepažįstami vyrai iš jo buto išnešė televizorių.
Neregėtas įžūlumas: vagys nugvelbė televizorių, kurį šeimininkas dar žiūrėjo
© Shutterstock nuotr.

Per mėnesį vyras pragėrė daugiau nei 10 tūkst. dolerių (27 tūkst. Lt), skelbia vietos pareigūnų atstovas Igoris Belozeriovas, informuoja news.tut.by.

Policijos žiniomis, nuo spalio 2 iki 4 dienos (tiksli data nežinoma) trys neatpažinti asmenys iš nuo alkoholio apsvaigusio baltarusio buto išnešė televizorių. Pranešama, kad nusikaltimas įvykdytas tiesiai prieš buto savininko nosį, esą tuo metu jis žiūrėjo laidą. 49 metų vyras buvo toks girtas, kad net prisimena, kas dėjosi jo bute.

Policijos pareigūnams apie vagystę pranešė jo sūnus, baudžiamoji byla pradėta spalio 14 dieną. Pareigūnai bando nustatyti įtariamųjų vagių tapatybes.

Kaip teigia policijos atstovas Aleksandras Glebovas, nukentėjusysis neseniai neteko mamos ir gavo 20 tūkst. dolerių (54 tūkst. Lt) palikimą.

Vyras jau seniai piktnaudžiauja alkoholiu, todėl motina, su kuria kartu gyveno, pinigų jam duodavusi tik maistui. Per mėnesį po motinos mirties vyras sugebėjo vėjais paleisti net 10 tūkst. dolerių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.