aA
Sekmadienį, apie 14.40 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Šernų miške nuo kelio nuvažiavo ir apsivertè automobilis „VW Passat“, yra sužeistų žmonių. Avarija įvyko kelio vingyje, kai automobiliui nuvažiavus nuo kelio, jis trenkėsi į medžius.
Siaubinga avarija: vienas žuvęs, penki sužeisti
© DELFI

Į įvykio vietą išskubėjo medikai, policijos pareigūnai, ugniagesiai – gelbėtojai. Deja, vienam vyriškiui, sėdėjusiam gale, jie nieko padėti nebegalėjo. Dėl galvos traumos jis žuvo iš karto. Pasak kitų keleivių, jam apie 30-40 metų.

Automobiliu važiavo šeši asmenys: penki suaugę ir 2011 gimusi mergaitė. Per avariją ji buvo ant motinos kelių, šalia žuvusio keleivio. Vairuotojas ir šalia jo sėdėjęs mašinos savininkas, beveik nenukentėjo. Iš pradžių mašinos savininkas atsisakė važiuoti į ligoninę, tačiau išlipus iš medikų automobilio ir pamačius avarijos padarinius, jam pasidarė bloga. Jis taip pat išvežtas į ligoninę.

Visi suaugę asmenys buvo neblaivūs. Automobilyje mėtėsi alaus tara. Galinės sėdynės nebuvo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.