aA
Viena Ohajo valstijos radijo stočių siūlo klausytojoms galimybę laimėti 4 000 dolerių vertės plastinę operaciją, po kurios jos taptų panašios į Britney Spears. Prieštaringų nuomonių sulaukusiame konkurse “Kūnas kaip Britney” pop dievaitė reklamuojama kaip idealas, kurio turėtų siekti antsvorio turinčios moterys.
Norėdamos dalyvauti radijo stoties “WAKS 104.9 FM” konkurse, 21-erių metų ir vyresnės merginos bei moterys turi atsiųsti savo nuotrauką ir rašinį, kodėl jos nusipelno nemokamos plastinės operacijos.

Vėliau 10-ties finalisčių nuotraukos bus patalpintos į radijo stoties interneto svetainę, o klausytojai turės teisę išrinkti nugalėtoją. Konkurso nugalėtoja galės pasirinkti, kokios operacijos ji nori: riebalų nusiurbimo nuo klubų, liemens ar krūtų padidinimo.

Paskutiniuoju metu po MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijos, kurioje Spears vilkėjo ypač atvirą spalvingą liemenėlę ir kelnes, dainininkės figūra yra plačiai aptarinėjama.

Jau kelis mėnesius žiniasklaidoje diskutuojama, ar pop dievaitė tobulas kūnas yra plastinių operacijų pasekmė.

Tuo tarpu, radijo stoties surengtas konkursas papiktino pop atlikėjos įrašų kompaniją "Jive Records", kuri paneigė, kad Britney yra kaip nors susijusi su šia akcija.

Lapkričio mėnesį Didžiojoje Britanijoje turėtų pasirodyti naujasis Spears singlas "Stronger".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.