aA
Šeštadienį DELFI skaitytojai surado prieš dvi dienas Vilniuje pavogtą automobilį "VW Multivan". Mašinos savininkė Katažyna, prašiusi DELFI paskelbti žinią apie pavogtą mašiną ir siūlomą premiją, parašė: "Ačiū. Šiandien ryte sulaukiau DELFI skaitytojo skambučio. Žmogus pranešė, kad mašina buvo pastebėta. Jo dėka ką tik mašina buvo surasta. Ačiū jums".
DELFI skaitytojai aplenkė policiją - surado Vilniuje pavogtą automobilį
© DELFI skaitytojo nuotr.

Rugsėjo 4-osios naktį automobilis buvo pavogtas iš aikštelės šalia parduotuvės "Maxima" Tuskulėnų gatvėje, Vilniuje. Parduotuvės apsaugos vaizdo kameros tai užfiksavo.

Penktadienį apie vagystę paskelbė DELFI, o šeštadienio rytą automobilio savininkei paskambino net du mūsų skaitytojai ir pranešė matę pavogtąjį "VW Multivan".

Nurodytoje vietoje (maždaug už kilometro nuo vagystės vietos) šeimininkai rado tik išmestus automobilyje buvusius daiktus. Tačiau važinėdami po nurodytą rajoną žmonės netrukus surado ir savo automobilį.

Katažyna sako, kad abiem žmonėms, pranešusiems apie automobilio buvimo vietą, jau atsilyginta.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.