aA
Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimų – apgaule užvaldant juridinių asmenų turtą. Pareigūnai nustatė 23 sukčiavimo atvejus Vilniaus bei kitose apskrityse. Padaryta žala siekia daugiau nei 42 000 Lt.
Policija ieško daugiau nuo įtariamojo nukentėjusių žmonių
© Vilniaus aps. VPK nuotr.

Taip pat pareigūnai nustatė, kad nuo 2014 m. vasario mėn. anksčiau 7 kartus už analogiškas veikas teistas J. G. (gimęs 1987 m.), susitaręs su konkrečiais pirkėjais dėl prekių (kompiuterinės ir buitinės technikos, kvepalų, automobilių dalių, statybinių medžiagų ir pan.) pirkimo pardavimo ir pasinaudodamas UAB „Floor-X“ rekvizitais, asmeniškai ar per tarpininkus kreipdavosi į konkrečių prekių pardavėjus ir pagal išankstinio apmokėjimo sąskaitas užvaldydavo svetimą turtą, už kurį neatsiskaitydavo bei perparduodavo savo „klientams“.

Įtariamasis J. G. sulaikytas, netrukus jam teks atlikti bausmę už anksčiau padarytas nusikalstamas veikas, praneša Vilniaus policija.

Pareigūnai turi duomenų, kad nuo šio įtariamojo, besinaudojusio UAB „Floor-X“ rekvizitais, galėjo nukentėti ir daugiau juridinių asmenų. Pareigūnai prašo asmenų, nukentėjusių dėl UAB „Floor-X“ veiklos, kreiptis į Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus vyresnįjį tyrėją Egidijų Mažvylą, tel. (8 5) 271 6720 arba el. paštu egidijus.mazvyla@policija.lt.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.