aA
Po pasimatymo su studente intymias scenas internete paviešinęs donžuanas teigia nieko blogo nenorėjęs padaryti, o tik pagelbėti vyrams, nedrįstantiems susipažinti su merginomis.
Airinas Arutiunianas
Airinas Arutiunianas
© DELFI / Kiril Čachovskij

„Mergina neteisingai mane suprato – šiuo vaizdo įrašu stengiausi vyrams paaiškinti, kaip reikia elgtis su moterimi“, – ketvirtadienį sakė iš Jurbarko į Vilnių studijuoti atvykęs ir šiuo metu pagal individualios veiklos pažymėjimą „menine kūryba“ ir „kultūriniu švietimu“ užsiimantis 25 metų Airinas Arutiunianas.

Ketvirtadienį vyras po ilgos pertraukos susitiko su mergina, kuri jam turi labai didelių pretenzijų – į Vilnių iš nedidelio miestelio studijuoti atvykusi ir atsitiktinai gatvėje vaikino užkalbinta mergina teigė, kad trumpalaikė draugystė su „donžuanu“ iš Jurbarko baigėsi didžiuliu pažeminimu.

Paaiškėjo, kad apie jos pirmąjį pasimatymą sužinojo ne tik draugai ir artimieji, bet ir visai jos nepažįstantys žmonės – susitikimas su jos dėmesį sukausčiusiu vaikinu buvo slapta filmuojamas, o po to paviešintas populiarioje interneto svetainėje „YouTube“.

Maža to, iš vaizdo įrašo buvo matyti, kad mergina su vaikinu užsiima seksu, nors iš tikrųjų to net nebuvo.

Pažeminimą patyrusi dabar jau buvusi studentė į teismą padavė A. Arutiunianą dėl pažeistų teisių į atvaizdą, privatų gyvenimą bei jo slaptumą.

Civilinę bylą neviešame posėdyje ketvirtadienį atvertęs Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Igoris Kasimovas taip ir negalėjo jos išnagrinėti, nors posėdyje dalyvavo ir ieškovė, ir atsakovas. Paaiškėjo, kad svarbia liudytoja laikoma ieškovės draugė dėl svarbių priežasčių negalėjo atvykti į posėdį, o be jos liudijimo bylos toliau negalima nagrinėti. Dėl šios priežasties teismas taip pat nutarė atidėti ieškovės apklausą.

A. Arutiunianui iškeltoje byloje ieškovė yra pareiškusi ieškinį dėl neturtinės žalos atlyginimo – savo patirtus dvasinius išgyvenimus ji yra įvertinusi 30 tūkst. litų, kuriuos ir prašo teismo priteisti.

Kol byloje bus priimtas ir įsiteisės sprendimas, teismas nusprendė pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones atsakovo turtui – antstoliai areštavo beveik 10 tūkst. Lt įvertintą A. Arutiuniano automobilį bei banko sąskaitoje esančius 20 tūkst. Lt.

A. Arutiunianas nesutinka su pareikštu ieškiniu ir tikina, kad nenorėjo įžeisti merginos, o ši, internete išvydusi vaizdo įrašą, neteisingai jį suprato.

Mano, kad mergina viską žinojo

Donžuanu save vadinantis A. Arutiunianas skelbiasi galįs vyrams padėti susirasti merginą – esą gatvėje yra užkalbinęs daugiau kaip 20 tūkst. panelių, iš daugiau kaip 4 tūkst. merginų gavęs telefono numerius.

Seminarus, kuriuose padeda vaikinams įgyti drąsos, vedantis ir netgi knygas apie moterų viliojimo meną pardavinėjantis A. Arutiunianas savo puslapyje internete skelbiasi, jog puikiai supranta moterų psichologiją, todėl gali padėti „taupyti“ ne tik vyro, bet ir moters laiką, „kuris bando atskirti vyrą nuo moters ir laukti sekso labai labai ilgai“.

Teisme jau yra apklaustas A. Arutiuniano bičiulis, filmavęs vaizdo įrašą su studente – jis teigė manęs, jog „donžuanas“ vėliau informuos merginą apie tai, kad ji buvo visą laiką stebima.

„Slapta filmuojame, nes taip atsiskleidžia žmogaus natūralumas“, – operatorius pažymėjo, jog taip pat semiasi patirties iš savo didžiojo mokytojo – jis ne tik stebi žmonių emocijas, bet ir per slapta įmontuotą mikrofoną gali klausytis, kaip reikia „vilioti moteris“.

„Airanas man taip pat padėjo susirasti merginą, manau, tai, ką jis daro, yra labai reikalinga, nors gal pas mus dar ir nėra įprasta“, – neslėpė jis.

Liudytojas prisiminė, kad studentė buvo slapta filmuojama su A. Arutiunianu vaikščiojanti po Vilniaus centrą, kol galop buvo palydėta iki namų – įrašas baigtas daryti laiptinėje.

„Tada Airinui padaviau kamerą, supratau, kad mergina viską jau žinojo, nes dar paklausė, kada gaus nuotraukas“, – tvirtino jis.

Kaip vėliau buvo sumontuotas ir „YouTube“ patalpintas įrašas, vaikinas teigė nežinantis – esą tuo rūpinosi A. Arutiunianas.

„Na, taip, suprantu, čia gal per žiauru, kad taip su ja buvo pasielgta“, – pripažino jis, paklaustas apie daugiausia skausmo merginai sukėlusią sekso sceną, juoba jog ši su A. Arutiunianu net neturėjo lytinių santykių, nors iš vaizdo įrašo buvo galima susidaryti tokį įspūdį, kad po pirmojo pasimatymo mergina su „donžuanu“ nuėjo į šio namus ir iš karto puolė į jo glėbį.

Beje, sekso scenoje nesimato nei vaikino, nei merginos veidų.

Liudytojas taip pat užsiminė, kad iki šiol yra filmuojami pasimatymai su merginomis, tačiau jų veidai specialia technika yra uždengiami.

Apie paviešintą įrašą sužinojo iš draugės

Vaizdo įrašas buvo laisvai prieinamas visiems „YouTube“ lankytojams, tačiau šiuo metu jau yra ištrintas – puslapio administratoriai pastebėję, jog yra vaizduojamos intymios akimirkos, nutarė jį pašalinti. Automatiškai jis tapo nebepasiekiamas ir A. Arutiuniano valdomo puslapio lankytojams.

Bylą iškėlusios merginos tėvas DELFI yra sakęs, kad tai, ką teko išgyventi jos dukrai, nelinkėtų nė didžiausiam priešui. „Net nesinori pasakoti, kokią ją tuo metu man teko matyti“, – teigė jis.

Vyras pasakojo, kad apie paviešintą vaizdo įrašą jo dukra sužinojo ne iš karto – kartą sutikusi draugė paklausė, ar ši jau matė save internete. Žinia apie intriguojantį įrašą jau buvo spėjusi pasklisti tarp jos draugų ir bendrakursių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.