aA
Iš Oslo skridęs neblaivus vilnietis lėktuve elgėsi chuliganiškai. Orlaiviui nusileidus Kaune agresyvus vyras užmigo. Prižadintas pasieniečių jis vėl pradėjo siautėti, todėl buvo sutramdytas jėga ir surakintas antrankiais.
Iš Oslo skridęs girtas vilnietis siautėjo ir ore, ir ant žemės
© VSAT

Prieš pat vidurnaktį, naktį iš šeštadienio į sekmadienį, Kauno oro uoste budėję pasieniečiai gavo informacijos iš oro uosto aviacinio saugumo darbuotojų. Pranešta, kad iš Oslo skridusiame lėktuve vienas neblaivus keleivis agresyviai elgėsi kitų keleivių atžvilgiu ir nevykdė įgulos nurodymų.

Pasieniečiai nuskubėjo į Kaune jau nusileidusį lėktuvą, iš kurio keleiviai ką tik buvo išlipę. Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai lėktuvo salone pamatė kietai įmigusį vyrą, kurį orlaivio įgula nurodė kaip chuliganiškai besielgusį asmenį. 

Pasieniečiai šį keleivį, kaip vėliau paaiškėjo, 38-erių Vilniaus gyventoją, pradėjo žadinti. Šiaip ne taip prabudęs vyras vėl puolė siautėti – garsiai šaukdamas necenzūrinius žodžius jis spardė lėktuvo krėslus ir nepakluso VSAT pareigūnams.

Pasieniečiams teko vilnietį sutramdyti panaudojus kovinių imtynių veiksmus ir surakinus antrankiais. Chuliganą VSAT pareigūnai pristatė į savo tarnybines patalpas oro uoste ir uždarė į laikino sulaikymo kamerą.

Atlikę visus reikiamus formalumus vėliau pasieniečiai vyrą perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie vilnietį baus už tokį elgesį ore ir ant žemės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.