aA
Separatisto Arseno Pavlovo, žinomo Motorolos pravarde, žmona iš karto po medaus mėnesio Kryme kartu su savo vyru stojo į kovas „Donecko liaudies respublikos“ teroristų pusėje.
„Saldžioji separatistų porelė“: po vestuvių žengė dar vieną žingsnį
© Reuters/Scanpix

Tai skelbia socialinių tinklų vartotojai, rašo obozrevatel.com.

Vartotojas, slapyvardžiu „Zloy Odessit“, savo tinklaraštyje paskelbė nuotrauką, kurioje matyti karine uniforma vilkinti naujai iškepta separatisto žmona.

„Gauname įtikinamos informacijos, kad teroristo Motorolos žmona kartu su savo vyreliu nuėjo kovoti prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Šiuo metu saldžioji porelė yra Snežne, operatyvinio štabo nr. 3 teritorijoje“, - rašė tinklaraštininkas.

„Neatmestina, kad sekioja Elena beždžionėlę, tik norėdama pasirodyti, ką itin mėgsta Naujosios Rusijos vatinukai, ir jokiuose aktyviuose koviniuose veiksmuose ji nedalyvaus“, - pridūrė „Zloy Odessit“.

Kaip žinoma, separatistas A. Pavlovas („Motorola“) Donecke vedė merginą iš Ukrainos Semionovkos gyvenvietės, nors Rusijoje turi žmoną ir sūnų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.