aA
Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Rokiškio rajone „Rover 214“ nuo policijos sprukusius girtus vyrus patruliams pavyko sučiupti tik peršovus jų automobilio ratus.
Gaudynės Rokiškio rajone: girtą porelę iš Latvijos pavyko sustabdyti tik paleidus šūvius
© DELFI (R.Gečiūnaitės nuotr.)

Policijos pareigūnų duomenimis, rugpjūčio 10 d. 23.04 val. Rokiškio r., Aleknų kaimo ribose, Rokiškio r. PK patrulių reikalavimui sustoti nepakluso automobilio „Rover 214“ vairuotojas.

Persekiojant nestojusį automobilį, patrulis Rokiškio r., Juodupės mstl., Bevardės sk. esančiame garažų masyve, iššovė iš tarnybinio ginklo 4 įspėjamuosius šūvius į orą ir 5 šūvius į „Rover 214“ automobilio priekinį dešinės pusės ratą, peršovė padangą.

Prie automobilio buvo sulaikyti K. L., gimęs 1990 m. (girtumas 2,91 prom.), ir M. M., gimusi 1982 m. (girtumas 2,64 prom.), gyvenantys Latvijoje. Automobilio vairuotojas nustatomas. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Policijos pareigūnų duomenimis, Latvijos piliečiai įtariami sprukę iš avarijos vietos. DELFI skaitytojas informavo, kad buvo partrenkta penkiolimetė dviratininkė, kuri išvežta į Panevėžio ligoninę.

Policijos pareigūnai patvrtino, kad latviai įtariami mergaitės sužalojimu, tik įtarimųjų dėl girtumo dar nepavyko apklausti. Panevėžio ligoninėje mergaitei operuota koja.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.