aA
Savaitgalį ugniagesiai ne kartą skubėjo prie vandens telkinių. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, išgelbėtas tik vienas jaunuolis, žuvusiųjų - septyni.
Po karšto savaitgalio maudynių vėl skaičiuojamos aukos
© DELFI / Kiril Čachovskij

Penktadienį Panevėžyje, Parko gatvėje, iš Nevėžio upės buvo ištrauktas skenduolis. Po pietų buvo gautas pranešimas, kad Kretingos rajone, Kartenos miestelyje, Minijos upėje, skęsta žmogus. Iš vandens buvo ištrauktas 1942 metais gimęs vyras, kuriam medikai konstatavo mirtį.

Šeštadienį ryte Jurbarko rajone, Raudonės miestelyje, Nemuno upėje, buvo rastas vyro kūnas. Po pietų Joniškio rajone, Aleksandravos kaime, iš antrojo karjero, buvo ištrauktas 1976 metais gimusio vyro kūnas. Vakare Alytaus rajone, Kolonistų kaime, Simno ežere, buvo rastas 1950 metais gimusios moters kūnas. Naktį buvo gautas pranešimas, kad Vilkaviškyje, Rimgaudo gatvėje, į šulinį įšoko žmogus. Atvykę ugniagesiai ištraukė 1991 metais gimusį jaunuolį, kuris nenukentėjo.

Sekmadienį po pietų Molėtų rajone, Sutrėnų kaime, iš vandens telkinio buvo ištrauktas 1961 metais gimusio vyro kūnas. Apie 18 val. Mažeikių rajone, Vadagių kaime, Vadagių užtvankoje, buvo rastas 1972 metais gimusio vyro kūnas. Tuo pačiu metu Vilniuje, Elektrinės gatvėje, iš Neries upės, buvo ištrauktas vyro kūnas. Kiek vėliau Prienų rajone, Jiezno ežere, buvo rastas 1960 metais gimusio vyro kūnas. O naktį buvo pranešta, kad 1971 metais gimęs vyras išėjo maudytis ir ilgai negrįžta. Atvykę ugniagesiai Jonavos miesto tvenkinyje rado vyrą, tačiau medikams jo atgaivinti jau nepavyko.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.