aA
Penktadienį apie 13 val. pranešta, kad Vilniuje, nusileidęs nuo Šeškinės kalno, vilkikas pametė konteinerį su pjuvenomis.
Judrioje sostinės gatvėje vilkikas pametė konteinerį ir sutrikdė eismą
© DELFI / Kiril Čachovskij

Visai šalia Edukologijos universiteto žiedinės sankryžos, iš apvirtusio konteinerio pjuvenos pasipylė ant važiuojamosios dalies. Važiuojantieji į Vilniaus centro pusę strigo spūstyje - laimei liko viena laisva eismo juosta.

Dalis vairuotojų susidariusią spūstį bando apvažiuoti pro autobuso stotelę.

Į įvykio vietą nuskubėjo policijos pareigūnai.

Krovinį išbarsčiusiam vairuotojas patraukė vilkiką,kad kuo mažiau trukdytų eismui ir teko griebti šakes ir sukasti pjuvenas. Darbai užtruko kelias valandas, kol nuo gatvės buvo patrauktas konteineris.

Kol buvo tvarkoma vieta, sutriko ir autobusų eismas.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad dėl nuvirtusio sunkvežimio konteinerio Ukmergės - Geležinio Vilko gatvių sankryžoje susidarė transporto spūstis Ukmergės ir Geležinio Vilko gatvėse ir jų prieigose. Todėl galimi 3G, 5, 24, 40, 43, 49, 52, 56 ir 60 maršrutų autobusų nukrypimai nuo tvarkaraščių.

Informaciniai pranešimai paskelbti vairuotojų informacinėse švieslentėse, o aplinkinėse sankryžose pakeistos šviesoforų veikimo programos, atsižvelgiant į situaciją.

Bus papildyta.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.