aA
“Alcatel” pirmieji pradėjo naudoti vairalazdės tipo valdymą mobiliuosiuose telefonuose. Daugelis sutinka, kad techninė kokybė yra daug svarbiau už išorinę išvaizdą, tačiau daugelis žmonių perka patrauklios išvaizdos mobilius telefonus.
“Nokia” ir “Ericsson” kaip ir daugelis Šiaurinės Europos šalių dėmesį sutelkė į telefonų išvaizdą. Šie telefonai pasižymi paprastu ir praktišku valdymu ir gražiu dizainu. “Siemens” mobilūs telefonai yra populiarūs, nes patraukliai atrodo ir yra nedideli.

Kai kurie nauji “Alcatel” telefonai parodo naują požiūrį į mobilių telefonų dizainą. Naujieji mobilūs telefonai “One TouchTM 500” ir “One TouchTM 700” yra patrauklios išvaizdos ir nepanašūs į žaisliuką dėl savito valdymo stiliaus. “One TouchTM 500” gaminamas 3 spalvų: aukso, aliuminio ir melsvai metalinės.

Taip pat telefono “One TouchTM 500” vairalazdės tipo valdymas yra labai patogus tiems, kurie mėgsta ne tik skambinti, bet ir naudotis kitomis savo telefono funkcijomis.

Telefonuose yra balso atpažinimo galimybė, mini naršyklė, juos galima prijungti prie kompiuterio. Kartu su “One TouchTM 700” pateikiama labai plokščia ličio polimerų baterija ir “Bluetooth” jungčių rinkinėlis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.