aA
“Hewlett-Packard” atakuoja savo oponentus “Sun” dviem naujovėm. Kompanija kuria naujos kartos tarnybinę stotį “Superdome 9000” ir naują mokėjimo už tarnybinės stoties paslaugas sistemą.
Naujasis “Superdome 9000” turės 192 PCI jungtis, nuo 2 iki 64 mikroprocesorių ir daugiau, nei 256 gigabaitus atmintinės.

Taip pat “Superdome 9000” gali pasigirti virtualaus paskirstymo sistema, kuri leidžia vartotojams saugiai prisijungti prie vienos tarnybinės stoties.

Pagal naują “Hewlett-Packard” mokėjimo planą klientai galės mokėti už tarnybinės stoties galingumą tik tada, kai jiems reikia. Tai geras pavyzdys kitoms komunikacinių paslaugų kompanijoms.

Pasak HP direktorės Annos Livermore, naujosios kartos HP 9000 tarnybinių stočių mokėjimo planas išliks toks pat ir ateityje.

HP tikslas buvo nurungti tokias stambias kompanijas kaip “Sun Microsystems” ir IBM.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.