aA
Penktadienį 15 val. 45 min. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Lazdijų r. Veisiejų sen. Šadžiūnų k. įvykęs eismo įvykis, susidūrė du lengvieji automobiliai, yra prispaustas žmogus.
Suknežinti du automobiliai: nukentėjo keturi žmonės, vienas - be gyvybės ženklų
© R. Kvietkevičiaus-Sadausko nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Lazdijų ugniagesių pajėgos, Lazdijų medikai, bei Lazdijų policijos pareigūnai.

Bendruoju pagalbos telefonu iš pradžių buvo pranešta, kad prispausta viena moteris. Netrukus paaiškėjo, kad situacija gerokai sudėtingesnė.

Iš karto po avarijos "Druskininkų naujienų" redaktorius Romas Kvietkevičius-Sadauskas DELFI informavo, kad automobiliai "VW Passat" ir "Audi A4" susidūrė kaktomuša.

Abiejų automobilių vairuotojai ir priekyje sėdėję keleiviai buvo prispausti. Vienas žmogus, atsidūręs tarp suknežintų transporto priemonės dalių, iki atvykstant medikams nerodė gyvybės ženklų.

Atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad vienas sužalotųjų prarado sąmonę. Pagalbą medikai teikė skubėdami į ligoninę. Medikų pagalbos prireikė dar trims žmonėms.

"Druskininkų naujienų" žiniomis, automobilį "Audi A4" vairavo Lazdijų turizmo informacijos centro direktorės Romos Stulgienės vyras Alius.

Policijos pareigūnai aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes.

Pirminiais duomenimis, pilietis E. K. , gim. 1993 m., vairuodamas automobilį "VW Passat" (vairavo blaivus) kaktomuša susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu "Audi A4", vairuojamu A. Stulgio, gim. 1964 m. Jo blaivumas pareigūnams kėlė abejonių, tad paimtas kraujas girtumui nustatyti. Galiojančio vairuotojo pažymėjimo vyras neturi.

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio "VW Pssat" vairuotojas ir kartu važiavusi keleivė E. K. , gim. 1996 m.

Taip pat nukentėjo ir automobilio "Audi A4" vairuotojas bei keleivis J. B. , gim. 1959 m.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.