aA
Kauno apskrities kelių policijos pareigūnai, gavę svarbios informacijos iš piliečių, surado mirtinai žmogų sužalojusį ir iš eismo įvykio vietos pabėgusį vairuotoją.
Piliečiai padėjo surasti žmogų magistralėje užmušusį vairuotoją
© Shutterstock nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriuje (NVESTS) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo) ir dėl palikimo be pagalbos, kai gresia pavojus žmogaus gyvybei.

Gegužės 16-osios vakare, apie 22 val., Kauno r., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 106-ame kilometre, už 9-ojo forto, Klaipėdos kryptimi, automobilis „VW Caddy“ parbloškė pėsčiąjį, kuris įvykio vietoje žuvo. Automobilis iš įvykio vietos pasišalino.

Tyrimo metu iš visuomenės buvo gauta naudingos informacijos apie eismo įvykyje galėjusį dalyvauti automobilį ir vairuotoją.

Birželio 5 d. NVESTS pareigūnai Kėdainių rajone atliktų kratų metu surado įvykyje galimai dalyvavusį automobilį „VW Caddy“ ir nustatė galimai eismo įvykį sukėlusį vairuotoją R. G. (gimusį 1980 m.), kuriam pareikšti įtarimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo bei dėl palikimo be pagalbos, kai gresia pavojus žmogaus gyvybei. Įtariamajam paskirtos kardomosios priemonės, praneša Kauno apskrities policija.

Pareigūnai dėkoja neabejingiems piliečiams, suteikiantiems tyrimams svarbios informacijos. Apie nusikalstamas veikas visada galite pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.