aA
Prabangus namas Teksase liko kyboti ant uolos krašto, kai erozija pagraužė po jo pamatais esančią žemę, paversdamas svajonių gyvenimą košmaru.
Gyvenimas svajonių name virto košmaru
© AP/Scanpix

Aplink namą, stūksojusį prie Vitnio ežero į pietvakarius nuo Dalaso, suko ratus vietos televizijos sraigtasparnis, laukęs, kol jis nugarmės į apačioje esantį vandenį, praneša „My San Antonio“ svetainė.

Namo savininkai, naudoję jį kaip antrąjį namą, apleido savo nuosavybę, o smalsuoliams buvo liepta laikytis atokiau nuo pavojingos vietos, rašo news.com.au.

Kaimynai iškvietė pagalbos tarnybas, kai šią savaitę į vandenį apačioje nukrito nemaža pastato dalis.

„Iš pradžių pamaniau, kad tai žemės drebėjimas ar sprogimas. Garsas buvo didžiulis, labai didžiulis, – sakė kaimynė Connie Ash. – Tuomet išvydau dūmus, dulkes, vandenį… Nežinau, tai buvo milžiniškas šių dalykų debesis“.

Žemė po namu pradėjo šliaužti vasario mėnesį, teigė Hilo apygardos Šerifo departamento viršininko pavaduotojas Markas Wilsonas.

„Kol namas buvo statomas, ši vietovė atrodė saugi, toli nuo skardžio. Tiesiog nuslinko didžiulis skardžio gabalas“, - sakė jis.

Gyvenimas svajonių name virto košmaru
© AP/Scanpix
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.