aA
Ketvirtadienį ryte Utenos apskrities vyriausiajame policijos komisariate buvo gautas pranešimas apie nužudymą Anykščių rajone. Netrukus Anykščių r. policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį.
Įvykio vietoje sulaikytas motiną nužudęs girtas vyras
© DELFI / Audrius Solominas

10.49 val. policijos pareigūnai, nuvykę į Svirnų II kaimą, nustatė, kad 37 metų A. V., būdamas girtas (3,20 prom.), įvykus konfliktui, smogė peiliu savo 59 metų motinai N. Š.

Įtariamasis sulaikytas. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo. Už tokią žmogžudystę vyras gali būti baudžiamas laisvės atėmimu nuo 8 iki 20 metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

Policijos pareigūnams ši šeima žinoma, joje dažnai buvo girtaujama, kildavo įvairūs konfliktai, abipusio smurto artimoje aplinkoje atvejai. Visi iki šiol pradėti ikiteisminiai tyrimai būdavo nutraukiami, įtariamajam su nukentėjusiuoju susitaikius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.