aA
Vakarėlio mokslo metų pabaigos proga įkarštyje, studentė iš Rusijos ir jaunuolis iš Meksikos iškrito iš šeštame aukšte esančio balkono ir užsimušė.
Studentai Anastasija ir Miguelis užsimušė iškritę per balkoną
Studentai Anastasija ir Miguelis užsimušė iškritę per balkoną
© Vida Press

19-metė Anastasija Tutik ir 18-metis Migelis mylėjosi balkone, neišlaikę pusiausvyros iškrito ir užsimušė.

Jaunuoliai krito iš 18 metrų aukščio, medikai nustatė, kad abu žuvo vietoje, praneša BBC.

Remiantis liudininkų pasakojimais, švintant jie išgirdo garsų trenksmą, po kurio ant akmeninio tako išvydo gulinčią porą.

Incidentas įvyko gyvenamųjų namų komplekse „Knights Tower“ pietrytinėje Londono dalyje.

Jungtinės Karalystės (JK) policijos inspektorės teigimu, tragedija įvyko dėl nelaimingo atsitikimo.

Seksas balkone

„Jie mėgino mylėtis balkone. Vaikinas kėlė merginą ir bandė ją pasodinti ant turėklų. Tai jis darė keletą kartų“, - pasakojo kaimyniniame name gyvenantis vyras, tapęs šios tragedijos liudininku.

„Buvo akivaizdu, kad tai, ką jie darė, pavojinga, tačiau žmonės dažnai išdarinėja balkone panašius dalykus. Atvirai tariant, maniau, kad jie netrukus sugrįš atgal į butą, tačiau kitą akimirką jau pamačiau, kad jie krenta. Spėjau tik sušukti“, - tęsė savo pasakojimą liudininkas.

Kaimynas patikino tuojau pat nubėgęs į įvykio vietą, kur išvydo jaunuolių kūnus kraujo klane. Jis iškvietė greitąją pagalbą, tačiau atvykusiems medikams teko konstatuoti jaunuolių mirtį.

Kiti kaimynai pasakojo, kad žuvusiųjų draugus ištiko šokas.

Auksinis jaunimas?

Tragedija įvyko pietrytinėje Londono dalyje esančiame Deptfordo rajone, prestižiniame gyvenamųjų namų komplekse „Knights Tower“.

Bellerbys koledže besimokančių jaunuolių būrys šventė mokslo metų pabaigą. Vieneri mokslo metai šiame koledže kainuoja 12 tūkst. svarų (apie 51 300 litų), todėl galima spėti, kad žuvusi Anastasija Tutik – pasiturinčių rusų dukra.

Remiantis turima informacija, merginos tėvai jau išskrido į Londoną. Žuvusio vaikino tėvai į JK atvyks birželio 13 d. rytą.

„Migelis ir Anastasija susipažino šiame vakarėlyje. Jie paprasčiausiai patiko vienas kitam ir nusprendė pabūti dviese balkone“, - pasakojo iš Meksikos į Londoną mokytis atvykęs Migelio draugas Alfonso.

Jis patikino, kad Migelis į Londoną atvažiavo vos prieš savaitę.

„Jis atvyko į vasaros anglų kalbos kursus. Vėliau ketino mokytis verslo vadybos. Anastasija buvo labai simpatiška mergina – liekna žaliaakė šviesiaplaukė. Tačiau ji taip pat buvo ir labai protinga – viena geriausių tarp savo grupės draugų“, - pasakojo Alfonso.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.