aA
Internetine sensacija šių metų kovo mėn. tapusi Krymo prokurorė Natalija Poklonskaja kelia sparnus į šou verslo pasaulį – ji ketina užimti teisėjo kėdę Rusijos rengiamoje Eurovizijos konkurso versijoje.
Interneto sensacija tapusi Krymo prokurorė imasi naujos veiklos
© RIA/Scanpix

N. Poklonskaja taps viena iš „Five Stars“ dainų konkurso teisėjų, praneša „The Moscow Times“.

Teigiama, kad jos dalyvavimas užtikrins nešališkumą renkant šio konkurso laimėtoją.

Tačiau šiame pranešime nėra pateikiama detalių dėl numanomo šališkumo, galinčio pasireikšti teisėjų komisijoje, kurioje susirinks Rusijos populiariosios muzikos grietinėlė, tarp kurių bus ir Rusijoje gerai žinomas Iosifas Kobzonas, kuriam dėl ryšių su mafija uždrausta atvykti į JAV.

Birželio 12–15 d. Krymo Jaltos mieste įvyksiančiame konkurse „Five Stars“ bus renkamas Rusijos atstovas, kuris dalyvaus konkurse „Intervision“. Šis konkursas – tai regioninė alternatyva Eurovizijos dainų konkursui.

Šių metų spalio mėn. Sočyje keturios postsovietinės Centrinės Azijos valstybės, Kinija bei Rusija varžysis dėl pagrindinio „Intervision“ konkurso prizo.

34-erių N. Poklonskaja išgarsėjo šių metų kovo mėn. debiutavusi kaip Krymo prokurorė spaudos konferencijoje.

Ji sužavėjo savo kerinčiu žvilgsniu bei panašumu į japonų „anime“ filmukų herojes.

Gana dviprasmiškos N. Poklonskojos nuotraukos, paviešintos socialiniuose tinkluose, taip pat prisidėjo prie jos populiarumo.

Generalinė Krymo prokurore tapusi N. Poklonskaja įtraukta į Ukrainos ieškomų asmenų sąrašą, taip pat jai uždrausta atvykti į Europos Sąjungos (ES) šalių narių teritoriją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.