aA
Trečiadienį Šiaulių pareigūnai gavo pranešimą apie Dubijos ir Serbentų gatvių sankryžoje kaktomuša susidūrusius automobilius. Kol kas neaišku, kokiomis aplinkybėmis automobiliai rėžėsi vienas į kitą. Medikų pagalbos prireikė keturiems keleiviams, tarp jų – vienerių metų mergaitei.
Kaktomuša susidūrus automobiliams, vienerių metų mergaitė atsidūrė ligoninėje
© etaplius.lt nuotr.

Avarija įvyko trečiadienio rytą, pranešimas apie susidūrusius automobilius Bendrajame pagalbos centre gautas apie 9.22 val.

Dubijos ir Serbentų gatvių sankryžoje dideliu greičiu vienas į kitą rėžėsi „Renault Laguna“ ir „Ford Focus“ markės automobiliai.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro pareigūnai aiškinasi, kaip įvyko nelaimė.

Tiek „Renault Laguna“ vairavęs vyras, tiek „Ford Focus“ vairuotoja pareigūnams įrodinėjo važiavę degant leidžiamam šviesoforo signalui. Įvykio aplinkybės turėtų paaiškėti atlikus tyrimą.

Į nelaimės vietą atskubėjo dvi greitosios medicinos pagalbos medikų mašinos. Medikų pagalbos prireikė „Renault Laguna“ automobiliu važiavusioms Kelmėje gyvenančioms vienerių metų mergaitei, jos mamai ir senelei.

Vienerių metų mergaitė paguldyta stebėti į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką. Jai nustatytas galvos smegenų sukrėtimas ir galvos sumušimas. Mažylės mamai medikai diagnozavo galvos traumą. Senelei avarijos metu sužalota koja. Automobilį vairavęs vyras medikų pagalbos atsisakė.

„Ford Focus“ vairavusiai šiaulietei taip pat prireikė medikų pagalbos. Jai lūžo kairės rankos dilbis, sužalota koja.

etaplius.lt