aA
Šeštadienį, apie 11 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Klaipėdos rajone, Leliuose, sodų bendrijoje "Gulbė" nuo žvyrkelio nulėkė, išvartė kelio ženklus ir krūmuose šalia tvenkinio įstrigo automobilis "Audi A8". Aplink automobilį vaikšto girtas žmogus, apsirengęs raudonos spalvos treningu, ir krapšto galvą.
Raudonu treningu pasipuošęs „Audi A8“ vairuotojas krapštė galvą
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Pilietis, krapštęs galvą, nieko geriau nesugalvojo, kaip sustabdyti pro šalį važiuojantį automobilį, kad tas padėtų "Audi" ištraukti iš krūmų. Sustabdyto automobilio vairuotojas pasirodė esąs policijos pareigūnas, kurio supratimas apie pagalbą buvo kitoks.

Kai atvyko policijos patruliai, iš vairuotojo pusės išlipantis pilietis, apsirėdęs raudonos spalvos treningu, vos nenugarmėjo toliau į griovį. Antras pilietis, buvęs incidento vietoje, taip pat buvo girtas. Rodė, kad turi išmanųjį telefoną, aplinkiniams aiškino kas yra vieša vieta. Laidė kvailas replikas. Aiškino, kad jis ėjo pro šalį ir pamatė krūmuose draugo mašiną. Draugas paklausęs ką kalba draugas su pilkos spalvos treningu, taip pat pragydo, kad jis ėjo pro šalį ir staiga pamatė savo mašiną krūmuose.

Paklaustas, kas galėjo vairuoti jo mamos automobilį, pilietis su raudonos spalvos treningu pasakė, kad dar buvo trečias asmuo, iš matymo panašus į tikrą draugą, kažkoks "Marėnas", bet jis kažkodėl po
avarijos pabėgo, tad ko gero jis nebuvo tikras draugas.

Piliečio, pasipuošusio raudonos spalvos treningu, buvo paprašyta papūsti į alkoholio matuoklį. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis - 2,90 promilės.

Plungės gyventojo Gedimino Š., gim. 1984 m., laukia dideli nemalonumai. Pasirodo, kad ne taip seniai, jis neblaivus buvo sustabdytas Plungėje. Dar teismas nenusprendė, kaip bausti už šį nusižengimą, o jis girtas prisidirbo Klaipėdos rajone. Atvažiavo draugo aplankyti.

Jeigu teisme bus nuspręsta, kad pilietis neblaivus kelių eismo taisyklėms nusižengė du kartus per metus (nusižengė du kartus per mėnesį), tai mamai Danutei Š., gim. 1957 m., priklausantis
automobilis "Audi A8" bus konfiskuotas, o vairuotojui paskirta tūkstantinė bauda.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.