aA
Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad dėl Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) likimo valdančiojoje koalicijoje bus sprendžiama po rinkimų.
A. Butkevičius: dėl LLRA - spręsim
© DELFI / Kiril Čachovskij

„Aš manau, kad (bus sprendžiama - red.) po prezidento rinkimų, Europos Parlamento rinkimų. Kaip ir visada mes kalbamės, jeigu iškyla tam tikrų, pasakyčiau, pirmiausia nekorektiškų pareiškimų mūsų valstybės atžvilgiu, mūsų valstybės institucijų atžvilgiu, mes irgi kalbamės, bet tam tikras susitikimas ir pasitarimas po rinkimų bus“, - penktadienį Klaipėdoje žurnalistams sakė A.Butkevičius.

LLRA vadovas europarlamentaras Valdemaras Tomaševskis sako, jog partija „netrokšta valdžios bet kokia kaina“.

„Jeigu sisteminės partijos susitars ir sudarys koaliciją 2K, A.Kubilius ir G.Kirkilas, tai mes dirbsim opozicijoj, ir dirbsim ne mažiau, kelsim visas problemas, telksim jėgas, kad būtų priimti sprendimai, kurie reikalingi mūsų piliečiams“, - penktadienį spaudos konferencijoje Seime sakė V.Tomaševskis paklaustas, ar nesibaimina, jog partija praras poziciją valdančiojoje daugumoje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.