aA
Vilniaus kelininkai paprašė per Seimo rinkimų agitaciją negadinti kelio ženklų, informacinių skydų bei autobusų stotelių.
Viešoji įmonė "Vilniaus regiono keliai" Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininko Zenono Vaigausko paprašė nurodyti visų partijų rinkimų štabams ir rajonų rinkimų komisijoms, kad "jie sudrausmintų savo agitatorius bei gerbėjus, jog jie neniokotų valstybės turto".

"Vilniaus regiono kelių" direktoriaus pavaduotojas Antanas Pletas rašte Z. Vaigauskui teigia, kad "agitaciniai plakatai klijuojami klijais, kurių nuvalyti neįmanoma. Tokius ženklus reikia keisti arba atnaujinti, perklijuojant šviesą atspindinčią plėvelę, o autobusų paviljonų sienas iš naujo perdažyti".

Pasak A. Pleto, dėl šių priežasčių kiekviena rinkimų kampanija įmonei atneša "dešimtis tūkstančių litų nuostolių".

"Partijoms ir asmenims pageidaujant ir apmokant, galėtume tam tikslui pagaminti specialius skydus ir juos, suderinę su atitinkamomis žinybomis, pastatyti stotelėse ar kitose suinteresuotųjų nurodytose vietose", teigiama A. Pleto rašte Z. Vaigauskui.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.