aA
Sekmadienį, apie 7.30 val., Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad Prano Lideikio gatvėje, ant viaduko virš geležinkelio, avariją patyrė automobilis "VW Passat". Pranešta, kad atsitrenkęs į atitvarus automobilis užsidegė, todėl į įvykio vietą buvo iškviesti net tik policijos pareigūnai, bet ir ugniagesiai-gelbėtojai.
Užuot džiovinęs džiūvėsius, klaipėdietis toliau smaginasi gatvėse
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Tačiau automobilis su vairu dešinėje pusėje užsidegęs nebuvo, vairuotojo šalia sudaužytos mašinos taip pat nebuvo. Ant automobilio valstybinių numerių nebuvo taip pat. Jie buvo ką tik nuimti.

Automobilis atskriejo nuo jūros pusės. Ant saugumo salelės numušė plastmasinį kelio ženklą. Su prakirsta padanga pasisukęs šonu pračiuožė visą viaduką, saugumo salelės gale nuvertė dar vieną kelio ženklą, po to automobilis atsidūrė priešingoje eismo pusėje.

Po nuodugnios automobilio salono apžiūros, rasta kortelė, išduota klaipėdiškio Tado M., gim. 1987 m., vardu. Pilietis savo gimtadienį, vasario 21 d., turėtų švęsti neramiai, nes jis su šiuo automobiliu yra jau kelis kartus įkliuvęs kelių policijai. Vasario pradžioje už pakartotiną vairavimą išgėrus jis yra nubaustas 25 parų areštu.

Tokį sprendimą jaunuolis apskundė, tačiau jo apeliacija buvo atmesta, tad vietoje to, kad pilietis ruoštų džiūvėsius būsimam areštui, jis, nusukęs valstybinius numerius, dingo miške.

Beje, įvykio vietoje dirbant tarnyboms, tolumoje iš miško buvo išlindęs kažkoks jaunuolis. Bet pamatęs pareigūnus vėl pasislėpė girioje.

"VW Passat" išvežtas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, vairuotojo ieško policija.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.