aA
Neretai juokaujama, kad Valentino diena – prekybininkų, o ne įsimylėjėlių šventė. Tačiau panašu, kad tokie juokai visai nerūpi patiems įsimylėjėliams. Valentino dienos vakarą jie suplūdo į Palangą.
Valentino dienos vakarą Palangoje – įsimylėjėlių antplūdis
© DELFI (R.Juozapaitytės nuotr.)

Į pajūrio kurorto pagrindinę J. Basanavičiaus gatvę vakarop sugužėjo ne tik vietiniai gyventojai, bet ir miesto svečiai. Juos pasitiko romantiškas melodijas saksofonu atliekantis vaikinas. Dar vieni muzikantai įsimylėjėlius linksmino J. Basanavičiaus gatvės viduryje. Nemažai žmonių buvo matyti ir kavinėse, ten susirinkusius linksmino muzikos garsai.

Ant Palangos tilto beveik nebuvo matyti vienišų žmonių. Už rankučių susikibę vaikščiojo tiek jauni paaugliai, tiek senjorai. Grupelė jaunuolių nesivaržydami atkimšo ir šampano butelį.

„Už meilės dieną“, - sušuko.

Nemažai kalbintų žmonių tikino į Palangą atvažiavę ne tik atšvęsti Valentino dienos, bet ir apsilankyti ryt vykstančioje Stintų šventėje. Tačiau likusį vakarą žadėjo švęsti ne svajodami apie rytojaus šventę, o besidžiaugdami vieni kitais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.