aA
Nigerijos policijos pareigūnai sulaikė 11 žmonių ir uždarė vieną restoraną – tokių priemonių teko imtis po to, kai viešbučio restorane buvo aptiktos dvi į celofaną suvyniotos žmogaus galvos.
Šiurpi istorija: restorano meniu - žmogiena
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Be to, paaiškėjo, jog maitinimo įstaiga klientams siūlo patiekalų iš žmogienos, skelbia „The Telegraph“.

Sulaukę anoniminio perspėjimo Anambros miesto policijos pareigūnai sulaikė 11 asmenų ir konfiskavo jų automatinius šautuvus.

Restoranas kaip delikatesą pardavinėjo žmogieną. Pareigūnai sako, jog restorano meniu buvo šiurpą keliantis patiekalas – kepta galva.

„Viešbutyje lankiausi anksčiau šiais metais. Kai pavalgiau restorane, sužinojau, jog gabalas mėsos kainuoja 700 nairų (apie 10 Lt) – buvau nustebęs“, - sakė pastorius, anksčiau kartą pats to nežinodamas apsilankęs kanibalų restorane.

„Nežinojau, kad valgau žmogieną – ir už tokius pinigus. Kas dedasi šioje šalyje? Ar galite įsivaizduoti, jog žmonės pardavinėja vieni kitų mėsą? Sakau jums – pradedu bijoti čia gyvenančių žmonių“, - pridūrė pastorius.

Kitas vietos gyventojas dienraščiui „Osun Defender“ pridūrė: „Visada pastebėjau, kad viešbutyje vyksta keisti dalykai. Nuolat šmirinėja įtartini tipai – atvažiuoja ir išvažiuoja. Todėl manęs nei kiek nenustebino, kai vakar anksti ryte čia pasirodė policija ir rado tokių dalykėlių“.

Dienraštis skelbia, jog policijos pareigūnai viešbutyje aptiko ir 40 šovinių bei „daug“ mobiliųjų telefonų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.