aA
Sausio 16 d., apie 17 val., kelio Klaipėda-Veiviržėnai-Endriejavas 18-ame kilometre, Kojelių kaime (Klaipėdos r.), nenustatytas vairuotojas, vairavęs nenustatytą automobilį, partrenkė galimai dešiniuoju kelkraščiu ėjusią moterį, kuri nuo patirtų sužalojimų mirė.
Klaipėdos r. policija prašo pagalbos ieškant moterį užmušusio vairuotojo
© DELFI (R.Gečiūnaitės nuotr.)

Eismo įvykį galėjo padaryti pilko keleivinio automobilio „VW Transporter“ ar „VW Caravelle“ vairuotojas (apie 160-170 cm ūgio, apie 45 metų amžiaus, tamsių, šonuose žilstelėjusių plaukų, dėvėjo akinius).

Kartu su vairuotoju buvo mergaitė apie 13 metų amžiaus, ilgų šviesių plaukų. Turima duomenų, kad iš kart po eismo įvykio ten buvo sustojęs visureigis, kurio vairuotojas matė ir kalbėjo su eismo įvykį padariusiu vairuotoju.

Asmenis, mačiusius ar galinčius suteikti vertingos informacijos apie šį eismo įvykį, sustojusio visureigio markės automobilio vairuotoją prašome kreiptis į Klaipėdos r. policijos komisariatą arba skambinti telefonais: ( 846 ) 433 531, 433 500; anoniminis pasitikėjimo telefonas: 8 800 60202.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.