aA
Trečiadienį, apie 9 val., Klaipėdos rajone, kelyje Klaipėda-Veiviržėnai-Endriejavas, Šernų miške, įvyko neįprasta avarija, per kurią tik dėl laimingo atsitiktinumo išvengta ir aukų, ir sužalojimų.
Vairuotojai kalbantis su policininkais, jos automobilį iš griovio išsviedė apvirtęs sunkvežimis
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Agluonėniškė, automobilio "Mitsubishi Carisma" vairuotoja Ramutė, važiuodama į darbą, išvažiavo į priešingą eismo pusę, nuvažiavo nuo kelio ir atsidūrė griovyje. Per avariją nesužeista moteris išsikvietė policiją.

Gargždiškiai pareigūnai buvo netoliese, tad netrukus jie atvažiavo į įvykio vietą. Moteriškė išlipo iš automobilio, kad su policininkais aptartų tolesnius veiksmus.

Tuo metu nuo Agluonėnų atvažiavo sunkvežimis MAN. Šio vairuotojas Valerijus lengvame posūkyje nesuvaldė automobilio. Jis taip pat nuvažiavo nuo kelio ir čia trenkėsi į jau griovyje buvusį automobilį "Mitsubishi Carisma", taip, kad tas buvo išmestas iš griovio atgal ant kelio.

Ir Ramutė, ir pareigūnai spėjo atšokti nuo susidūrusių mašinų į mišką.

Tuo metu paskui sunkvežimį važiavusi automobilio "Ford Focus" vairuotoja nuo pamatyto vaizdo pastėro, bandė stabdyti ir taip pat nuvažiavo nuo kelio.

Nors visą parą pajūryje tvyrojo pliusinė oro temperatūra, kelininkai primena, kad besikaitaliojant orams, staiga gali apledėti keliai, esantys pamiškėse, viadukai, nuokalnės, įkalnės ir nuvažiavimai.

Ši istorija baigėsi eismo įvykių deklaracijų užpildymu. Tik "Ford Focus" vairuotojai teks mašiną remontuoti savo lėšomis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.