aA
Pirmadienį, apie 18.30 val., Elektrėnų policijos komisariate (PK) gautas pranešimas, kad kelio Vievis-Maišiagala pirmame kilometre įvyko eismo įvykis, kurio metu automobilis "Audi 80" partrenkė dviratininką. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.
Sūnus, automobiliu partrenkęs tėvą, iš įvykio vietos pabėgo
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Elektrėnų PK pareigūnai, operatyviai reagavę į pranešimą, netrukus nustatė įtariamąjį. Tai - Vievio seniūnijos gyventojas L. S. (gim. 1990 m.), kuris buvo sulaikytas savo namuose, jam nustatytas 0,56 prom. girtumas.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, nustatyta, kad eismo įvykio metu nukentėjęs vyriškis yra L. S. tėvas.

Eismo įvykio metu nukentėjusysis dėvėjo šviesą atspindinčią liemenę, paimtas kraujas nustatyti girtumą. Dėl patirtų sužalojimų jis gydomas Elektrėnų ligoninėje. Vyrui nustatyta galvos trauma ir kaulų lūžiai.

Elektrėnų PK pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kaip DELFI pasakojo Elektrėnų PK pareigūnai, partrenkęs dvirtatininką vairuotojas, anot jo paties, labai išsigando. Nuvažiavęs iš įvykio vietos sustojo, grįžo atgal ir vėl nuvažiavo. Kad partrenkė savo tėvą - nesupratęs, jam tai pasakė į namus Balceriškėse atvažiavę pareigūnai.

Vairuotojas dviem paroms uždarytas į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.