aA
Pirmadienio vakarą Kaune troleibusų laidai kėlė tikrus fejerverkus – dėl kol kas neaiškių priežasčių Savanorių prospekte iš laidų ėmė piltis kibirkštys. Išvydęs įspūdingą vaizdą vienas vairuotojas net pamiršo žiūrėti į šviesoforą.
Kaune troleibusų linija kėlė fejerverkus, užsižiopsojęs vairuotojas sukėlė avariją
© Facebook nuotr.

Apie 17.45 val. ties Savanorių ir Taikos prospektų sankryža iš troleibusų linijos ėmė pokšėti žiežirbos ir tiesiogine to žodžio prasme piltis ant važiuojamosios dalies.

Išvydęs įspūdingą vaizdą automobilio „Audi 80” vairuotojas į Savanorių ir Taikos prospektų sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui ir rėžėsi į penktos klasės BMW. Avarijos metu nesunkiai nukentėjo „Audi“ važiavusi mergina, kurią sužeidė dūžtantis stiklas. Mergina išvežta į Kauno klinikas.

Kol kas neaišku, kas nutiko troleibusų linijai, nes viešasis transportas ir toliau važiuoja. Incidento priežastis nustatys specialistai. Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai, ugniagesiai, troleibusų parko avarinė tarnyba.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.