aA
“Pimpshiz” vardu žinomas interneto vandalas kaltinamas 50 interneto puslapių subjaurojimu protesto prieš muzikos įrašų pramonę vardan.
“Pagrindinės įrašų kompanijos neparduoda meno, jos pardavinėja pusės dolerio vertės plastiko gabalą už 15 dolerių, nes jie žiūri į muziką kaip į pramonę, kurią jie kontroliuoja” - toks užrašas buvo rastas “AccessZone”, vienoje iš interneto svetainių, kurios sudarkytas puslapis dar matėsi ketvirtadienio ryte. “Gal tik 5 procentai iš 15 dolerių atitenka menininkui.”

“Verizon Wireless”, “Messaging Services”, “American Motorcyclist Association” ir NASA - tai interneto svetainės, kurios buvo subjaurotos. Daugumą jų sistemų administratoriai jau pataisė.

Tai ketvirtas vandalo mūšio raundas siekiant išsakyti savo poziciją dėl “Napster”.

Šiuo metu federalinis apeliacinis teismas svarsto “Napster” apeliaciją ar teismo sprendimas, pagal kurį turėtų būti nutraukta bendrovės teikiama muzikos dalijimosi paslauga, pažeidžianti autorines teises, turi būti įvykdytas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.