aA
Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Rokiškio rajone ugniagesiai skubėjo gelbėti moters, kuri, anot pranešėjų, atsidūrė po automobiliu.
Į griovį įlėkęs girtas „Audi“ vairuotojas pervažiavo išstumti automobilį bandžiusią moterį
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Prieš pat vidurnaktį, 23.52 val. Bendrajame pagalbos centre, bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 pranešta, kad Rokiškio r., Kamajų sen., Rudžių k. po auto įvykio prispaustas žmogus.

Vos gavę pranešimą, kad po eismo įvykio automobilyje liko prispausta moteris, policija, medikai ir ugniagesiai-gelbėtojai nuskubėjo į įvykio vietą. Atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad automobilis "Audi A4" buvo nuvažiavęs nuo kelio, po juo gulėjo prispausta 1981 m. gimusi moteris.

Atkėlus automobilį, išlaisvinta nukentėjusioji buvo sąmoninga. Ji tuoj pat perduota medikams.

Aiškinantis avarijos aplinkybes paaiškėjo komiška situacija - "Audi" važiavo girta kompanija. Kaip dažnai nutinka tokiais atvejais, vairuotojas "dingo".

Pareigūnai dar aiškinasi, kuris vairavo, mat būtent tas moters bičiulis ją pervažiavo.

Automobilis nulėkė į griovį, tad moteris norėjo padėti vairuotojui ir nuėjusi prie automobilio galo, bandė jį pastumti. Tačiau vairuotojas ėmė važiuoti ne į priekį, o gerokai paspaudęs greičio pedalą važiavo atgal. Tiesiai ant pagalbininkės.

Po automobiliu prispausta moterį teko gelbėti ugniagesiams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.