aA
Kanados policijos pareigūnai, norėdami sutrukdyti narkotikų prekeiviams pervežti didelę narkotikų siuntą, turėjo sudaužyti net 174 000 ančių kiaušinių. 66 milijonų Britanijos svarų vertės heroino siunta buvo profesionaliai išslapstyta 1 700 plastikinių ančių kiaušinių.
Karališkoji Kanados raitininkų policija po 20 mėnesių trukusios slaptos operacijos viename iš Toronte esančių prekių sandėlių rado 57 kilogramus narkotinių medžiagų.

Policijos inspektorius Benas Soave teigė: "Tai tik dar kartą įrodo, kad narkotikų prekeiviai pasiryžę išnaudoti bet kokias, tariamai teisėtas galimybes, narkotikams pristatyti į Kanadą."

Heroinas į Kanadą buvo atplukdytas iš Kinijos ir traukiniu pervežtas į Torontą, pranešė vietinė spauda. Beje, Vankuverio priemiestyje esančiame sandėlyje policininkai rado dar 99 kilogramus heroino.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.