aA
Trakų rajone, Aukštadvaryje, jaunas „VW Golf“ nesuvaldęs vairuotojas nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į vienintelį toje vietoje augantį medį.
Šeštadienio popietę Aukštadvaryje „VW Golf“ automobiliu jaunuoliai lenktyniavo su mirtimi
© DELFI (R.Gečiūnaitės nuotr.)

Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad avarija įvyko apie 15.36 val. Iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai, nes vairuotojas ir šalia sėdėjęs keleivis įstrigo nuolaužose.

Vos balandžio mėnesį vairuotojo pažymėjimą gavęs 19-metis važiavo su dar dviem draugais. Visai šalia kartodromo, įtariama, nuo didelio greičio automobilis tapo nevaldomu ir rėžėsi į medį.

Atbėgę prie sumaitotos mašinos į avariją patekusių jaunuolių draugai puolė į pagalbą. DELFI portalui vienas liudytojų sakė, kad „VW Golf“ lėkė apie 120-150 km greičiu.

Klevu pažymėtas automobilis rėžėsi į dar jauną pakelės klevą, nuo smūgio lūžo vairas, priekis buvo visiškai sumaltas. Liudytojai pasakojo, kad vienas keleivis buvo kone išmestas iš automobilio po smūgio. Jis mažiausiai nukentėjo.

Šalia vairuotojo važiavęs jaunuolis per avariją patyrė daugybinius atvirus kaulų lūžius. Vairuotojas taip pat sunkiai sužalotas.

Aiškinamasi, ar vairuotojas buvo blaivus. Vienas į avariją atskubėjęs vyras negailėjo keiksmų neatsakingam vairuotojui.

„Na ko lėkti reikėjo, o išgėrus iš viso ko važiuoti? Reikia mastyti, gi draugui kojas amputuos, invalidai liks“, - su keiksmais piktinosi vyras.

Po avarijos į avariją patekusio vairuotojo draugai automobilio nuolaužose ieškojo savo daiktų. Dalį  pavyko surasti tik gerokai pervertus nuolaužas, dalis daiktų atsidūrė po pačiu automobiliu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.