aA
Su laimėtojo šypsena ir sidabrine grandinėle, kabančia ant nuogo kūno, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šią savaitę papuošė vieno populiaraus žurnalo moterims viršelį. Šalia jo nuotraukos skelbiama: „Geidžiamiausias šalies jaunikis!
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© AFP/Scanpix

Žurnalas tvirtina, kad praėjusį mėnesį V. Putinui per baleto spektaklį paskelbus apie savo skyrybas su žmona Liudmila, Rusijos moterija rikiuojasi į eilę dėl aukščiausio Rusijos laimikio, rašo independent.co.uk.

Žurnalo viršelyje skelbiama ir aktorės bei dainininkės Kristinos Orbakaitės nuotrauka su citata: „Už V. Putino tekėtų bet kuri mergina“.

Žurnalo viduje per du puslapius išsidriekusiame reportaže vardijamos teigiamos Rusijos prezidento savybės („Tik pažvelkite į šį galingą torsą“). Jame pažymima, kad valdžia ir pinigai seksualiai jaudina moteris, o V. Putinas turi ir daug valdžios, ir daug pinigų. Pasielgdamas šiek tiek rizikingai, žurnalas pamini rūmus ir stambias valdančiąsias įmones, kurios, anot gandų, priklauso V. Putinui, nors jis pats tai neigia.

Dauguma žurnalo kalbintų Rusijos įžymybių sakė, jog apsvarstytų mintį ištekėti už V. Putino. Tačiau buvusi gimnastė Alina Kabajeva, kuri, kaip kalbama, yra jo meilužė, nuo komentarų susilaikė.

„Mane žavi V. Putino protas, iškalba ir vyriškumas, - sakė televizijos laidų vedėja Anfisa Čechova. - Tačiau problema ta, kad jis ne ką mažiau meluoja“.

Žurnalas „Žvaigždžių paslaptys“ pasirodo kartą per savaitę ir leidžiamas beveik pusės milijono tiražu.

Žurnalo "Tainy zviozd" viršelis
Žurnalo "Tainy zviozd" viršelis

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.